Prima ta sursa de minciuna!

Verestoy Attila viata mea are valoare.”a copilului NU!!!!”

3

Daca pana acum am sustinut campania Fundatiei pentru SMURD pentru a dona banii ARTICOL si am avut o parere foarte buna despre  SMURD si munca pe care o depun pentru a salva vietile omenesti.  Dar azi mi-am schimbat parerea despre acest serviciu SMURD. Dupa ce  hoti care conduc romania au priritate  mare si la curve, si imunitate la moarte,aceste javre imputite pentru un cos pe varful sculi au nevoie de avion de la SMURD pentru transport la Bucuresti. in defavoarea unui copil care chiar era in stare grava.

SURSA foto: http://verestoy.ro/

Verestoy Attila a provocat un accident rutier in judetul Cluj dupa ce a încercat să efectueze o depasire cu autoturismul său pe contrasens, izbindu-se de un TIR.

Verestoy Attila  a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Deşi era rănit uşor, având o fractură la o mână şi una la gambă, senatorul a profitat de această oportunitate şi a solicitat transferul la Bucureşti cu un avion SMURD,  care a venit la cluj pentru un bebelusi care era intr-o stare critică, Acest ….. a intarziat decolarea avionului cu 2 ore doar pentru a putea pleca si el cu acel avion, Tinand cont ca starea lui nu era grava.

Copilul avea nevoie urgentă de o operaţie, iar avionul trebuia să decoleze special pentru el spre Bucureşti pentru a ajunge la medicii care se ocupau de acest caz. Atât conducerea SCJ Cluj, cât şi personalul de pe aeronavă au fost de acord să facă o excepţie în cazul senatorului UDMR-ist.

Excepti se fac in romania de 21 de ani pentru conducatori, ei au drepturi,fraieri din popor au doar dreptul sa le suga scula………

Un articol detaliat despre acest caz se gaseste pe:  EVZ.ro Din acest motiv am decis retragerea benerului cu indemnarea de a dona 2% pentru SMURD. si regretul pentru bani donati.  Nu mai donati bani pentru SMURD. pentru ca sa transformat in taxi pentru Parlamentarii, si bogatasi.
La averea pe care o are acest „Domn”  isi permitea sa isi plateasca un avion particular, si sa nu intarzie cu 2 ore decolarea avionului cu acel bebelusi, Dar tinand cont ca copilul provine dintr-o familie saraca, viata lui nu are valoare si putea muri linistit, viata bogatasilor are prioritate!!!!!

 

33 Vizualizari

Leave a Reply

3 Comments on "Verestoy Attila viata mea are valoare.”a copilului NU!!!!”"

Notify of
avatar
axelluny
Guest

Bravo ….ai pus punctul pe I.CREDE-MĂ CĂ AȘ AVEA ȘI EU o grămadă de obscenități la adresa dobitocilor ăștia care ne conduc și habar nu au câte urechi au în cap.Mă gândesc în schimb și la un ”banare” din partea ta .Îmi place prea mult blogul tău ca să-mi permit luxul mai sus amintit.
Spune în continuare lucrurilor pe nume și voi fi un fan al tău.

trackback

[…] Verestoy Attila Viata Mea Are Valoare.”A Copilului NU!!!!” […]