pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Verestoy Attila viata mea are valoare.”a copilului NU!!!!”

Verestoy Attila a provocat un accident rutier in judetul Cluj dupa ce a încercat să efectueze o depasire cu autoturismul său pe contrasens, izbindu-se de un TIR.

Verestoy Attila  a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Deşi era rănit uşor, având o fractură la o mână şi una la gambă, senatorul a profitat de această oportunitate şi a solicitat transferul la Bucureşti cu un avion SMURD,  care a venit la cluj pentru un bebelusi care era intr-o stare critică, Acest ….. a intarziat decolarea avionului cu 2 ore doar pentru a putea pleca si el cu acel avion, Tinand cont ca starea lui nu era grava.

Copilul avea nevoie urgentă de o operaţie, iar avionul trebuia să decoleze special pentru el spre Bucureşti pentru a ajunge la medicii care se ocupau de acest caz. Atât conducerea SCJ Cluj, cât şi personalul de pe aeronavă au fost de acord să facă o excepţie în cazul senatorului UDMR-ist.

Excepti se fac in romania de 21 de ani pentru conducatori, ei au drepturi,fraieri din popor au doar dreptul sa le suga scula………

Un articol detaliat despre acest caz se gaseste pe:  EVZ.ro Din acest motiv am decis retragerea benerului cu indemnarea de a dona 2% pentru SMURD. si regretul pentru bani donati.  Nu mai donati bani pentru SMURD. pentru ca sa transformat in taxi pentru Parlamentarii si bogatasi.
viata bogatasilor are prioritate!!!!!

 

1.551 Vizualizari

- ADS -

3 Comentarii
 1. axelluny spune

  Bravo ….ai pus punctul pe I.CREDE-MĂ CĂ AȘ AVEA ȘI EU o grămadă de obscenități la adresa dobitocilor ăștia care ne conduc și habar nu au câte urechi au în cap.Mă gândesc în schimb și la un ”banare” din partea ta .Îmi place prea mult blogul tău ca să-mi permit luxul mai sus amintit.
  Spune în continuare lucrurilor pe nume și voi fi un fan al tău.

  1. admin spune

   Obscenitătile le spun si eu cu o limita. Mersi ca iti place acest blog.

 2. […] Verestoy Attila Viata Mea Are Valoare.”A Copilului NU!!!!” […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.