pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Vestele Galbene pornesc REVOLUȚIA în toată Europa: S-au extins în Polonia și Croația

Mai mulți protestari polonezi au preluat modelul francez al mișcării „Vestele Galbene” și au blocat una dintre cele mai importante autostrăzi din Polonia, purtând veste reflectorizante, astfel de manifestații fiind anunțate și în Croația, relatează site-ul de știri Naaju.com și Ansa.

Manifestanții din Polonia cer autorităților să găsească soluții la problemele existente, în special pentru pesta porcină africană, scrie mediafax.ro.

Fermierii polonezi cer despăgubiri pentru animalele care au murit afectate de pesta porcină africană. Aceștia au mai propus Guvernului să stabilească reguli pentru catalogarea produselor agricole după steagul din țara în care a fost produs și să efectueze controale privind calitatea.

Manifestații similare au fost anunțate și în Croația, unde un grup de activiști a informat că vor avea loc proteste sâmbătă în mai multe orașe din țară.

Grupul „Vestele Galbene – Croația” a îndemnat croații care nu sunt mulțumiți de situația economică și socială să iasă pe stradă în capitală, Zagreb și în alte orașe croate.

9 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.