pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Victor Ciutacu locuieste in apartament social de la Primarie

In Romania exista o criza enorma de locuinte, in special pentru cei cu probleme sociale, In ultimi ani sau construit locuinte sociale asanumitele ANL. pentru cei cu probleme sociale, Acum daca cineva crede ca in acele locuinte stau doar famili care au probleme sociale, inseamna ce este batut in cap, 75% din locuntele ANL. sunt alocate pe  criteriul, lientela politica,relati,spaga,

Cunosc cazuri in care,in aceste locuinte,stau bine mersi judecatori,avocati,procurori,executori,consilieri din primari,sefi de instituti de stat,patroni, medici.etc  Care aceste persoane au cu siguranta posibilitatea de a cumpara sau sa plateasca chirie o locuinta, bine mersi cu credit bancar,sau chiar cu bani castigati pe 1 an de „munca,, din spagi, etc, Ce este curios la aceste persoane, este ca isi permit sa isi schimbe masinile anual, sa mearga in vacante,etc  Iar cei care nu isi permit, sunt respinsi pentru ca nu au salar mare peste 20 mil, Dar mai sunt si alte tipuri de locuinte social, care nu sunt de tip ANL. si sunt construite de primari ca locuinte sociale.

Azi a aparut in presa pe site-ul, kamikazeonline.ro, un articol interesant, despre un mare „anal-ist,,politic Victor Ciutacu,cum ca ar sta intr-o locuinta sociala,:

Printre săracii, persoanele cu handicap și martirii Bucureștiului care au drept la locuință socială de la Primărie s-a strecurat și Victor Ciutacu, posesor de BMW și realizator de emisiuni televizate pe mii de euro lunar.

 

 

Blocul P22C din Rahova, cu „locuințe sociale“

 

Blocul P22C, strada Petre Ispirescu, cartierul Rahova. La prima vedere, un bloc la fel ca oricare altul. Totuși, P22C are ceva în plus față de restul: e al Primăriei Municipiului București (PMB), iar locuințele se închiriază săracilor la prețuri sociale. Potrivit informațiilor oferite de PMB Revistei Kamikaze, „apartamentele situate în blocul P22C din str. Petre Ispirescu nr. 14, sector 5 fac parte din categoria «locuinţelor sociale», fiind realizate conform Legii 114/1996“. De asemenea, reprezentanții PMB au mai precizat că de aceste locuințe beneficiază categorii speciale de cetățeni. Este vorba despre cei care nu-și pot permite locuințe, cu venituri modeste, persoane evacuate din locuințe retrocedate, persoane cu handicap sau pensionari și văduve de război.

Sursa + continuare articol

Poate unora li se pare normal acest lucru, Dar tinand cont ca acest ,,om,, are un salar de cateva mii de euro, si are masina de lux, De fapt cam asta este profilul asistatului social cu locunte in romania, salar mare, masina de lux, functie mare,etc

Vreau sa mai precizez ceva: Victor Ciutacu este platit pe drepturi de autor, ia ghiciti cine facea scandal cand sau marit taxele pentru ei?

In concluzie. eu cred ca aceasta publicare in presa a acestor date, este doar o razbunare politica, pusa la cale de Basexu,Udrea,Cocos,Videanu, PD-L. si toti portocalii, Si Victor Ciutacu este un om cinstit, corect,si cu o deontologie profesionala, cum nu sa mai vazut in lume. Dar cum este un personaj corect, este incomod, pentru putere. in acest fel au crosetat, aceasta poveste pentru al discredita pe Victor Ciutacu, in fata miliardelor de fani, in special femeile care lesina in urma lui(nu pot spun dece)

 

34 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.