pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Victor Ponta se pregateste de alegeri!

1) Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminică seară, după şedinţa USL, că la nivelul Uniunii s-a decis ca euroalegerile să aibă loc pe 25 mai, duminică, iar prezidenţialele să se desfăşoare pe 2 şi 16 noiembrie.
El a spus că s-a decis în USL ca euroalegerile să aibă loc duminică, pe 25 mai.

2) Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi. 

Soţii Marian şi Simona Preduţ, doi dintre inculpaţii care şi-au recunoscut faptele din dosarul „Referendumul”, au fost condamnaţi luni de magistraţii Curţii Supreme la câte un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Instanţa a decis astăzi ca cei doi soţi să fie condamnaţi la câte un an şi patru luni de închisoare cu suspendare. Instanţa a dispus desfiinţarea celor opt buletine de vot fraudate din lista suplimentară de votare a Secţiei de votare nr. 105 din Piatra Olt, judeţul Olt. Astfel, magistraţii au anulat voturile. Numele persoanelor pentru care cei doi soţi ar fi falsificat semnături pentru opt buletine de vot după care le-ar fi introdus ilegal în urnă sunt Liuţă Raul Costache, Gina Doveanu, Elisabeta Prodan, Alin Florin Rad, Daniel şi Geanina Piţigoi şi Marinel şi Daniela Dumbravă.

Pentru ca urmatorul sistem de fraudare a voturilor sa functioneze impecabil.Se ia urmatoarea masura;

Ponta: Am decis ca mâine, la Senat, să fie prezentat proiectul de lege prin care STS să treacă în coordonarea MAI

Tinand cont ca au 70% sustinere mafiota, ci siguranta va iesi cum vrea plagiatorul suprem!

 

65 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.