pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Victor Ponta, sex cu minore.

Un nou blestem vine peste PSD. Este vorba despre un nou scandal sexual,nu ca ar fi singurul, au mai fost ARTICOL  Tot „necazul” vine de la vechiul scandal de acum aprox.3 ani. in care membri marcanţi ai PSD au fost implicati intr-un mare scandal sexual.

Top-modele şi fetiţe pentru partid: Scandalul damelor de companie livrate lui Robert Negoiţă de o aşa-zisă companie de modeling a izbucnit la mijlocul anului 2010, iar proxeneţii au ajuns în faţa judecătorilor în luna noiembrie a aceluiaşi an. În total, patru persoane au compărut în instanţă, aceştia fiind acuzaţi că au plasat peste 80 de fotomodele ca prostituate de lux în România, Italia sau Austria. Cei patru, Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu, au încasat de pe urma serviciilor oferite de fete peste 100.000 de euro.

Acel scandal sa stins destul de repede, datorita faptului ca erau implicati membri marcanti din PSD, si pe atunci se zvonea ca si Ponta ar fi avut parte de „pasarici”de fotomodel minore(are noroc ca sa veccinat de gripa aviara)

Azi au aparut date despre preferintele sexuale a lui Ponta!! „Făceam sex normal şi sex oral”(are gusturi fine 🙁  )

Rep.: Când  l-ai cunoscut prima dată pe Victor Ponta?

X.: Pe Victor Ponta l-am cunoscut în vara anului 2008, în luna iulie. S-a prezentat ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, sub numele de „Gabi”. Nu am avut atunci nici o relaţie sexuală, abia după o săptămână ne-am întâlnit, am avut relaţii sexuale normale, după care a urmat să ne întâlnim în fiecare lună. Aproximativ… aproape un an.

Câţi ani aveai când l-ai văzut prima oară? Când l-am cunoscut aveam 17 ani şi jumătate, eram minoră.

El ştia că eşti minoră? Ştia că sunt minoră.

De unde ştia? I-ai spus câţi ani ai sau de unde ştia?

Da, m-a întrebat câţi ani am, dar nu m-a întrebat prima oară când ne-am întâlnit, abia a doua, a treia oară m-a întrebat ce vârstă am. Se aştepta să am mai mult, să fiu deja majoră. Mi-a propus să mergem într-o călătorie, să mai vin cu încă o fată. Dar eu nu puteam să ies din ţară pentru că eram minoră pe atunci.

Cine v-a făcut legătura?

Cunoştinţă ne-a făcut Robert Negoiţă, la Rin Grand Hotel. Acolo ne întâlneam de obicei. Aveam cameră dată de Robert, care era trecută pe protocol. Mă plătea cu o sumă de 100 de euro.

Cine anume te plătea cu 100 de euro? 100 de euro îmi dădea Victor Ponta, plus ceea ce îmi dădea Robert Negoiţă, dublu.

Robert Negoiţă, în momentul în care v-a făcut legătura, ţi-a spus exact ce ai de făcut?

Mai fusesem la astfel de întâlniri şi ştiam că urmează să am relaţii sexuale cu Victor Ponta.

Sursa FOTO http://www.puterea.ro/

Tu ţi-ai dat seama de prima dată cine este?

Nu mi-am dat seama de prima oară. Abia a doua oară. Între timp s-a nimerit să îl şi văd la televizor şi mi-am dat seama că totul a fost o glumă când s-a prezentat ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, şi că nici nu îl cheamă Gabi, cum se prezentase.

Ai spus că aveaţi partide normale de sex. În ce constau? Sex normal şi sex oral.

V-aţi întâlnit vreodată în altă locaţie decât în hotelul lui Robert Negoiţă? Nu, doar la Rin Grand Hotel.

În afară de Victor Ponta, ai mai avut cu altcineva, prezentat de Robert, relaţii, din partid?

Da, cu Nicu Bănicioiu. S-a întâmplat tot în 2008, la mare, la un concurs de Miss TSD (Tineretul Social Democrat, nota red.). Mi l-a prezentat, şi ştiam că aşa face de obicei, nu neapărat pe Victor şi pe Nicu Bănicioiu, dar mi-a mai prezentat şi alte personaje care nu făceau parte din politică, şi, făcându-mi cunoştinţă cu el, am crezut că trebuie să am relaţii sexuale şi cu acesta, cu Nicu Bănicioiu. Am avut relaţii sexuale cu el, la un hotel unde eram cazată, mai exact la Flora, şi nu m-a plătit, nu mi-a dat nici un ban, după care şi Robert s-a supărat pe mine şi mi-a zis că nu am procedat bine că m-am întâlnit cu Nicu Bănicioiu.

Când vă întâlneaţi, Victor Ponta folosea prezervativ? Da, întotdeauna.

Să spunem că el neagă, că ar fi avut vreo relaţie cu tine, tu ai vreun argument, să-i spui „măi, cum spui tu că nu ai fost cu mine, când eu te ştiu atât de bine”, ce ai putea să îi spui?

A fost de faţă şi Robert Negoiţă, că doar el ne-a făcut cunoştinţă,  şi a mai fost şi o fată. Nu mai ştiu cum o cheamă, dar dacă o văd o recunosc. Deci nu am fost doar eu cu el.

Dar câte fete eraţi în cercul ăsta? Eram destule… La acea agenţie erau fete şi liniştite, şi altele care prestau şi alte servicii.

Cititi tot interviul si puteti si asculta interviul audio. pe Puterea.ro  Acum mie mi se pare prea curios de ce a aparut acest denunt acum. Acum cand PSD are atatea probleme demiterea lui Geoana,pierderea de catre PSD a fotoliului de la senat,si posibila moarte a lui „ILICI” Ce mai este curios, este faptul ca dupa cate stiu eu,ziarul puterea este a lui S.O.V,

Oare ii se infunda lui ponta? ce zice Daciana de „pasaricile”lui Poanta?

Sau toate astea au aparut sa-l faca pe ilici sa crape.(am auzit la tv ca nu are voie sa se supere/streseze)

2.103 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.