provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Votul obligatoriu in Romania

2

In romania, alegatorul, sau prostul care voteaza, conteaza o data la 4-5 ani. In rest sunt niste pariia a socetati, si niste jeguri ordinare. Prezenta la vot in romania este de max.30% din numarul de cetatenii cu drept de vot.

Pentru a distruge nesimtirea, „jegurilor” de romani, care nu voteaza. sau adunat, adunaturile, si sa puna de-o lege.

  • Cine are tupeul, jegos sa nu voteze la primul  scrutin risca o amendă de 1.000 de lei.
  • Daca si a doua oara,”jegul”  refuza sa voteze, pe langa amenda, mai ii se taie anumite drepturi. indemnizaţii, ajutoare sau facilitati fiscale de la bugetul de stat etc .
  • Daca „jegul” refuza si  a treia oara, sa voteze, va fi şters din listele electorale. si posivil si declararea persoanei nongrata, si retragerea cetateniei.
  • Cei care nu se afla in localitatea de domiciliu in ziua votului. pot vota  pe liste electorale speciale.
  • Iar cei care nu vor  sa-si dea votul niciunuia dintre candidati, vor putea pune stampila pe  împotriva tuturor candidaţilor.

Se pare ca prostii, care voteaza au in romania, foarte multe obligati. Dar cei votati nu au nicio obligatie.

Eu nu voi vota, nu voi plati amenzile, mi se rupe…  de ei. Atunci voi vota cand, cel votat are si el obligati, nu doar fata de clanul mafiot din care face parte. Dar si fata de cetatean, si sa raspunda penal, pentru faptele lui.  Raspunderea postului,  Sau mai pe romaneste, este pedepsit, pentru jaful facut.

Ce rost are sa votezi, cand, in 2009, au iesit la vot, 9 mil. de romani(un mare record) si ponta, antonescu UDMR etc. se pise pe acei oameni.

Nu vrem. simplu.urmariti videoul adaugat.

61 Vizualizari

- ADS -

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
adminMarius-Alin BRATULESCU Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Marius-Alin BRATULESCU
Guest

USL sa-si retraga imediat Legea votului obligatoriu Votul NU poate sa fie obligatoriu ca in RSR cei care sustin votul obligatoriu sa se duca in Coreea de Nord sau sa fie trimisi la inchisoare pentru apologia/propaganda in favoarea unor idei totalitare si instigare la tratamente inumane si degradante, ma prezint la vot si scriu ceva pe buletinul de vot ca sa il anulez si evident NU MAI VOTEZ DACA VOTUL ESTE OBLIGATORIU, MA INTERNEZ IN SPITAL CACI AM PALPITATII EXACT IN ZIUA VOTULUI stiind ca daca nu reusesc sa intru la vot voi fi amendat si ESTE FOARTE GREU DE… Read more »