pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Windows 8 BETA download

Windows 8  este un nou  sisteme de operare de la Microsoft. Ei se lauda ca aduce o mai pare performanta.Nu stiu ce sa zic, eu personal am testat versiunile aparute pana acum, dar sincer nu imi place.

Dar de azi Microsoft va oferi o versiune oficiala, pentru teste. Deci cei care vor au  şansa de a testa viitorul  sistem de operare a celor de la Microsoft., Windows 8. Noul sistem de operare  Windows 8,va putea fi folosit pe calculatoare şi laptopuri, dar şi pe tablete.

O descriere facuta de cei de la go4it.ro

Pentru a împăca în egală măsură ambele categorii de dispozitive, Windows 8 adoptă un sistem cu două interfeţe distincte, una pentru PC-uri şi sisteme laptop şi o interfaţă special creată pentru ecrane tactile.

În loc de meniurile clasice avem acum icon-uri grupate pe categorii, folosind un sistem de ribbon-uri ce va părea familiar utilizatorilor suitelor Micrsosoft Office 2010 şi 2007. Dacă alegerile făcute de Microsoft se vor dovedi inspirate sau nu rămâne de văzut, însă criticile aduse de-a lungul timpului sistemului Ribbon UI indică o oarecare reticenţă din parte utilizatorilor. Aparent, oficialii companiei nu sunt prea îngrijoraţi de criticile primite, mizând în schimb pe o adoptare forţată a noului sistem.

Ecranul de start este nimic altceva decât un meniuStart adaptat pentru formatul unei tablete şi dimensionat pentru întreaga suprafaţă a ecranului. De aici lansăm aplicaţiile instalate şi obţinem informaţii relevante despre starea acestora, prezentate sub formă de text sau imagini. Spre exemplu, putem afla dacă am primit mesaje noi prin e-mail, titlurile ultimelor ştiri descărcate de clientulRSS sau numele melodiei redate în player-ul software minimizat, ilustrat folosind coperta albumului. Toate aceste informaţii sunt actualizate în timp real, astfel încât vom şti întodeauna dacă o aplicaţie are informaţii noi de oferit, fără a trebui să o maximizăm pentru a verifica personal. O continuare a descrierii, o gasiti pe go4it.ro

Daca doriti sa testati acest sistem de operare. Aveti aic link pentru a descarca:

Windows8-ConsumerPreview English, 32-bit

Sha 1 hash ? E91ED665B01A46F4344C36D9D88C8BF78E9A1B39

Windows8-ConsumerPreview English, 64-bit

Sha 1 hash ? 1288519C5035BCAC83CBFA23A33038CCF5522749

Pentru activare: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8

Atentie nu este recomandata testarea  Beta, decat intro masina virtuala. Eu recomand   VMware Player

16 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.